От 26 февруари до 29февруари 2020г, в София, Българската Джу Джицу Федерация бе домакин на работна среща, организирана от JJIF. Срещата протече в две части – работна група по бъдещото развитие на Self Protection, ръководена от проф. Томо Борисов – председател на Департамента по Self Protection and Education към JJIF и Президент на Българската Джу Джицу Федерация  и работна група по детайлизиране процедурите за връчване на данове и почетни черни колани, ръководена от Joachim Trumfart – Генерален Директор на JJIF. В заседанията на работните групи взе участие и Президента на JJIF,г-н Панайотис Теодоропулос. Присъстваха експерти от Германия, Белгия, България, Украйна и Индия. Всички експерти получиха дипломи за Инструктури на JJIF по Self Protection.

 От българска страна бяха връчени Дипломи  за Инстуктори на JJIF по Self Protection на Томо Борисов, Тони Петров, Крум Крумов и Радослав Марков.

 

 

На 31.01.2020 г. в София, България, Президентът на Международната федерация по Джу Джицу – г-н Панайотис Теодоропулос и д-р Томо Борисов – Президент на BJJF и Председател на Комитета на JJIF за образование, самозащита за армията, полицията, охранителните компании и гражданите, удостоиха с почетен Първи Дан, със сертификат от JJIF, Министърът на вътрешните работи на Република България г-н Младен Маринов, за постоянната му подкрепа за развитието и промотирането на Джу Джицу.

В България, Джу Джицу е включено в обучението на служителите на Министерството на вътрешните работи и в учебната програма на Висшата академия на МВР.

 

 

Бразилско Джу Джицу Семинар с Риган Мачадо и Антонио ла Саландра сенсей

25.04.2019 – 26.04.2019